Skip to content

Ducati 848 Nicky Hayden Edition , Keren !

July 8, 2009

wow… akhirnya keluar juga motor special edition Ducati 848 versi Nicky hayden, motor ini barusan aja di launching saat seri motogp laguna seca amerika

Motor ini model tahun 2010, yang mempunyai berat 168 kg dan tim Testastretta Evoluzione mengembangkan mesin 134 daya kuda dan tidak lebih dari 96 Nm torque.

Dan disetiap tangki motor, ada tanda tangannya nicky hayden. Bagi penggemar nicky hayden.. ayo.. beli murah kok harganya cuman 14.495 dolar :shock:< murah kan… [ cueeekkkk ] > buruan beli.. cuma ada 100 unit

apendix : video


8 Comments leave one →
  1. hibikichiba permalink
    July 9, 2009 9:08 am

    gw pertamaxx!!!!!!!!!! chiba123.wordpress.com

  2. July 9, 2009 4:59 pm

    Hahaha😀
    Selamat bro… Tpi gw gak punya piala…
    Kwkwkw

  3. hibikichiba permalink
    July 10, 2009 7:40 am

    gak ap2. wkwkwk. ni blog bagus rul, http://blogmusik.co.cc

  4. liLyPud_msh.kcil permalink
    July 10, 2009 6:45 pm

    .lhadalah. . . .WP q maren error pas posting artikel.hadeh

  5. July 11, 2009 6:31 am

    @lilypud
    hehehe…. kok gw kok bisa ye,,,

  6. August 1, 2009 1:58 pm

    Synthetic Motor Oil< Fuel economy is becoming more important with each passing year. Gas and diesel prices keep rising, putting a major strain on businesses that rely on vehicles and heavy equipment in their daily operations. AMSOIL synthetic lubricants improve fuel economy by allowing moving parts to move more freely,

  7. Alon2 Asal Kelakon permalink
    August 10, 2009 1:58 pm

    Kok mlah hayden yang dikasih special edition,secara prestasinya kan masih kurang..
    Hehe..
    Dah jarang update bro.?
    Xixi🙂

  8. August 12, 2009 10:39 pm

    Assalam,,
    Motor nya bagus, tapi sayang, aq bukan penggemar NH, Hehehe

    *Udah lama g silaturahim ke blog nie, jarang update bro😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: